Behandlinger


Permanent makeup

Permanent Makeup Bryn er til dig der savner noget mere fylde, noget mere form eller får du ikke hår de ønsket steder på øjenbrynene så er dette den rette behandling for dig.

Vi vil sammen finde den rette form og farve så du er helt sikker i dit valg.

Det laves med nål dog arbejder vi kun 1mm nede i hudens overflade og er derfor ikke ret dybt og skadeligt og gør derved ikke ondt at få lavet.

Vi arbejder med allergi venlige og godkendte EU produkter

 

Eyelash extension

Single Lashes er en genial løsning for at undgå tid om morgen eller når du har været ude og bade og mascaraen bare ikke lige sidder som du ønsker.

Ved single lash får du påsat enkelte vipper på et af dine natur hår og kan derved skabe mere fylde, farve og længere vipper.

Opfyldning hver 3.uge 

Hair extensions

Ønsker du længere hår eller bare fyldigere hår, så kan vi hjælpe dig med det.

Hos os kan du få flettemetoden samt Hot fusion. 

Du kan enten selv medbringe hår eller få hår fra klinikken.

Lash lift

Lash lift er et permanent vippebuk af dine vipper. Det holder 6-8 uger.
Når du får lavet lash lift farver vi dine vipper og bryn samt retter dine bryn.
Behandlingen er ikke skadelig men en super god metode til at føle man har mascara på selv når du vågner samt vil dine vipper syne længere

Få farvet dine bryn og vipper samt rettet dine bryn. Vi har flere forskellige farver og derfor finder vi altid den rette farve til dig.

Permanen Eyeliner kan give dig en flot naturlig liner eller en bredere eyeliner med vinge. Udover man kan lave flotte naturlige liner, så kan man også lave en fortætning af vipperne så det syner man har mere fyldige vipper.

Ligesom ved Permanent bryn benytter vi os af allergi venlige produkter og EU godkendte mærker.